We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Witlofstamppot met geitenkaas en spekjes

Voor mijn winkelmandje

 

Bereidingswijze:

 

  1. Schil de aardappels, kook ze gaar en giet af.
  2. Was de witlofstronkjes.
  3. Snijd de witlofstronkjes doormidden en verwijder de harde kern. Snijd de rest in smalle reepjes. 
  4. Bak de spekreepjes knapperig zonder olie of boter te gebruiken. Laat de spekjes na het bakken goed uitlekken op een stukje keukenpapier, dat scheelt een hoop vet.
  5. Voeg de melk toe aan de aardappelen. Stamp er samen met een beetje nootmuskaat een smeuïge puree van. Breng de puree op smaak met peper en zout.
  6. Schep de witlofreepjes, de spekjes en de verkruimelde geitenkaas door de puree.

Mocht je nou niet zo van geitenkaas houden, gebruik dan kleine blokjes jonge kaas.

 

bron: projectgezond.nl

Gepubliceerd 22/2/2024
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht