We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Tom Kha Kai

Voor mijn winkelmandje

Dit recept is voldoende voor 4-6 personen.

Bereidingswijze:

  1. Maak de ui (gebruik een halve) en knoflook (1 teentje) schoon.
  2. Was en snijd de paksoi en laos.
  3. Snij de shii-take in plakjes.
  4. Snij de kippendijen in blokjes (250g per 4-6 pers)
  5. Fruit de ui en knoflook in de olie tot deze glazig zijn.
  6. Voeg de Thaise curry, ketoembar, laos en citroengras  (1 stengel) toe en bak even mee.
  7. Giet nu de kippenbouillon erop.
  8. Voeg de kippendijen toe en laat trekken totdat deze gaar zijn.
  9. Voeg nu de shii-take, taugé, paksoi, kokosmelk en santen toe.

Serveer de soep met een beetje verse koriander erop
Eet smakelijk!

https://dudokkookt.nl/

Gepubliceerd 8/6/2023
door Matthieu
in de categorie Soep