We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Salade rode biet, gekarameliseerde uien, geitenkaas en noten

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Kook vooraf de bieten (in de schil) in ca 40 minuten gaar, dit kun je evt ook al eerder doen, de voorgekookte bieten kun je 2 dagen bewaren in de koelkast.
  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen.
  3. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de noten in 5 min goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  4. Bak in dezelfde pan de spekjes (100g per 2 pers) in ca. 6 min uit. Schep het spek er met een schuimspaan uit en laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Bak in het bakvet van het spek de uien in ca. 8 min glazig. Voeg de helft van de balsamico azijn toe en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met peper.
  6. Schil de bieten en snijd in plakjes van ½ cm. Schep om met de olie en de rest van de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de bieslook fijn. (7 gr per 2 pers)
  7. Verdeel de rucola (half bakje per 2 pers) over de borden en verdeel de plakjes biet erover.
  8. Verdeel de gekarameliseerde uien erover. Verkruimel de geitenkaas erboven.
  9. Garneer met de noten en bieslook.

 

Gepubliceerd 22/2/2024
door Josephine
in de categorie Salade