We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Salade met little gem, meloen, parmaham en cashewnoten

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Snijd ondertussen de rode ui in dunne halve ringen.
  3. Doe de ui in een bakje, giet de azijn erover en laat staan.
  4. Klop de yoghurt met de olie en mosterd tot een dressing en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verwijder de steelaanzet van de little gem’s (2 kropjes per persoon) en snijd grof.
  6. Snijd de schil van de meloen en verwijder de zaadjes met een lepel.
  7. Snijd de meloen in stukken van 2 cm.
  8. Spoel de rode ui af met water en laat uitlekken op keukenpapier.
  9. Schep de sla om met de dressing en verdeel over de borden.
  10. Verdeel de meloen en rode ui over de sla.
  11. Scheur de parmaham in stukken en verdeel over de salade.
  12. Garneer met de cashewnoten en breng op smaak met peper en eventueel zout.

 

Gepubliceerd 28/2/2022
door Josephine
in de categorie Salade