Zoete aardappel chips
Voor mijn winkelmandje
Mmm chips; de lekkerste snack wanneer je 's avonds op de bank een film of serie kijkt!
Zoals we allemaal weten is chips niet heel erg gezond, maar met zelfgemaakte zoete aardappel chips ben je een stuk verantwoorder bezig!
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snij de aardappels in flinterdunne plakjes met een mandoline, dunschiller of kaasschaaf.
- Leg de plakjes op de bakplaat. Zorg dat ze niet over elkaar liggen, want dan kunnen ze niet knapperig worden.
- Besprenkel met een beetje kokosolie en zout.
- Bak ze in 20/30 minuten (afhankelijk van je oven) krokant. Draai de plakjes zoete aardappel na 10 minuten even om. (Controleer tussendoor of niet een deel van je chips al klaar is en laat de nog zachte plakjes wat langer in de oven)
Gepubliceerd 8/3/2021
door Marcus
in de categorie Lekkernij
door Marcus
in de categorie Lekkernij