We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Appeltaart met noten

Voor mijn winkelmandje

Let op: dit recept is voor 1 appeltaart. Dus niet afhankelijk van het aantal personen. In dit recept is het niet nodig om een keuze in personen te maken, mits je meerdere appeltaarten wil bakken natuurlijk!!

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Bestrijk de springvorm met boter of bekleed deze met bakpapier.
  3. Zeef de bloem, de witte basterdsuiker en de snuf zout boven een kom.
  4. Voeg de roomboter toe en kneed deze door de bloem.
  5. Voeg dan het ei toe en kneed het geheel tot een deegbal.
  6. Snijd 1/3 van het deeg, rol dit gedeelte in plastic folie en leg in de koelkast.
  7. Bekleed de springvorm met de andere 2/3 van het deeg en zet de springvorm voor 30 minuten in de koelkast.
  8. Wel vervolgens de rozijnen in warm water.
  9. Voeg de appels, rozijnen, de noten, kaneel, bruine suiker, citroensap en stroop in een kom en meng alles goed door elkaar. De stroop zorgt voor een lekker smeuïg geheel.
  10. Vul, wanneer de springvorm 30 minuten in de koelkast heeft gestaan, de springvorm met het appel/notenmengsel.
  11. Rol het overgebleven bolletje deeg uit en snijd hier repen van.
  12. Leg van deze repen een ruitjesmotief op de taart. 
  13. Zet de springvorm nu voor ongeveer 1 uur in de oven.
  14. Haal na 1 uur de springvorm uit de oven en laat de taart afkoelen. 

Eet smakelijk!

bron: www.chickslovefood.nl

Gepubliceerd 22/2/2024
door Marcus
in de categorie Lekkernij