We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Tagliatelle met spinazie en spekjes

Pasta met spekjes voor een zoute bite en spinazie voor een sappig geheel 

Bereidingswijze Pesto:

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan voor 3 minuten, totdat ze een klein beetje bruin worden. 
  2. Pluk de blaadjes van de basilicum (35 gr per 2 pers en geen steeltjes).
  3. Snijd de blaadjes van de basilicum heel fijn.
  4. Pel en snij de knoflookteentjes(2 teentjes per 2 pers) klein (of doe ze in de knoflookpers).
  5. Rasp de Parmezaanse kaas.
  6. Hak de inmiddels afgekoelde pijnboompitten in stukjes.
  7. Doe alles behalve de olijfolie in een vijzel of keukenmachine.
  8. Maal alles fijn en doe beetje voor beetje een scheutje olijfolie bij het mengsel.
  9. Doe zoveel olijfolie erbij totdat je een smeuïge dikke pesto krijgt.

Bereidingswijze Tagliatelle:

  1. Kook de tagliatelle, zoals op de verpakking is aangegeven. 
  2. Snijd de champignons in plakjes
  3. Bak de spekreepjes tot ze wat bruiner zijn.
  4. Voeg dan de champignons toe en laat deze 2 minuten meebakken.
  5. Doe de spinazie in de pan en roer tot de spinazie is geslonken (als het niet in een keer past, kun je het in delen toevoegen).
  6. Voeg de zelfgemaakte pesto toe en laat het nog even op laag vuur staan.
  7. Giet de tagliatelle af en serveer met het pesto-spinazie mengsel.

Buon appetito!

 

Gepubliceerd 13/10/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht