Rigatoni met venkel
Voor mijn winkelmandje
Bereidingswijze:
- Snijd de groente in blokjes of plakjes ( bosui 2 stengels per 2 personen)
- Pers de knoflook (2 teentjes per 2 personen) en hak de peterselie (15 gr per 2 pers) fijn
- Verhit in een hapjespan de boter op zacht vuur
- Bak de venkel, met de knoflook en venkelzaad, op zacht vuur langzaam gaar terwijl je goed blijft roeren.
- Kook intussen de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking
- Voeg de helft van de bosuitjes en de champignons toe aan de venkel en blijf goed roeren
- Voeg dan de rest van de bosuitjes, de gehakte peterselie en creme fraiche toe
- Verkruimel het bouillonblokje over de groente en blijf roeren tot het bouillonblokje is opgelost
- Breng op smaak met peper en zout en voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe
- Meng de pasta door de saus van groente
Serveertip:
Strooi de rest van de Parmezaanse kaas over het gerecht
Bron: smulweb.nl
Gepubliceerd 23/1/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht