We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Rigatoni met venkel

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Snijd de groente in blokjes of plakjes ( bosui 2 stengels per 2 personen)
  2. Pers de knoflook (2 teentjes per 2 personen) en hak de peterselie (15 gr per 2 pers) fijn
  3. Verhit in een hapjespan de boter op zacht vuur
  4. Bak de venkel, met de knoflook en venkelzaad, op zacht vuur langzaam gaar terwijl je goed blijft roeren.
  5. Kook intussen de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking
  6. Voeg de helft van de bosuitjes en de champignons toe aan de venkel en blijf goed roeren
  7. Voeg dan de rest van de bosuitjes, de gehakte peterselie en creme fraiche toe
  8. Verkruimel het bouillonblokje over de groente en blijf roeren tot het bouillonblokje is opgelost
  9. Breng op smaak met peper en zout en voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe
  10. Meng de pasta door de saus van groente

Serveertip:
Strooi de rest van de Parmezaanse kaas over het gerecht

Bron: smulweb.nl

Gepubliceerd 23/1/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht