We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Plaattaart met homemade tomatensaus, paprika en ui

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd ondertussen de tomaten en rode ui in partjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en leg de knoflooktenen (2 per 2 pers) erbij.
  3. Besprenkel met de olie, peper en zout.
  4. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven tot de ui zacht is.
  5. Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in blokjes.
  6. Snijd de uien in dunne halve ringen.
  7. Snijd de basilicum grof.
  8. Haal de groenten uit de oven.
  9. Verwijder het velletje van de knoflook en doe deze samen met tomaat en ui in een hoge beker.
  10. Mix met de staafmixer tot een gladde saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  11. Rol het flammkuchendeeg met het bakpapier uit over een bakplaat.
  12. Verdeel de saus over het deeg.
  13. Verdeel achtereenvolgens de ui, paprika, ansjovis en basilicum erover.
  14. Bestrooi met de geraspte kaas.
  15. Bak de plaattaart in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Tip:
Niet iedereen dol op ansjovis? Beleg dan alleen de helft van de pizza ermee of vervang door ham, salami, tonijn of iets naar keuze.

 

Gepubliceerd 28/2/2022
door Josephine
in de categorie Hoofdgerecht