Noedels met kip
Voor mijn winkelmandje
Wokgerecht met noedels, een lekkere lichte maaltijd
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet (200g per 2 pers) in reepjes.
- Snijd de bosui en rode ui in kleine stukjes. (3 stengels bosui en 1 rode ui per 2 pers)
- Pers de knoflook (2 teentjes per 2 pers)
- Snijd de paprika’s in stukjes.
- Doe olijfolie in een wok en bak de kip goudbruin.
- Voeg de knoflook, rode ui en bosui toe en bak even mee. Bewaar wat bosui voor over het gerecht heen.
- Doe de stukjes paprika erbij en bak een paar minuten mee.
- Voeg de ketjap toe en laat op laag vuur zachtjes doorkoken.
- Kook ondertussen de noedels, zoals op de verpakking is aangegeven.
- Voeg als laatste het sesamzaad toe en laat nog 1 minuutje mee bakken.
- Serveer de noedels met de kip en groente en strooi de overige bosui over het gerecht.
Eet smakelijk!
Gepubliceerd 20/10/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht