We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Moussaka met Griekse yoghurt

Voor mijn winkelmandje

Moussaka met Griekse yoghurt 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Snijd de courgette en aubergine in plakjes van ½ cm. Schep om met de olie en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verhit een grillpan en grill de groenten in delen in 5 min. rondom goudbruin.
  4. Snijd ondertussen de ui en knoflook (1 teen per 2 pers) fijn. Verhit een koekenpan met olie en fruit 3 min.
  5. Voeg het gehakt toe en bak in ca. 5 min. rul. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur sudderen.
  6. Snijd ondertussen de basilicum fijn en roer 2/3 door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Meng de kaas door de Griekse yoghurt.
  7. Vet de ovenschaal in met de rest van de olie. Bedek de bodem met de helft van de gehaktsaus en verdeel de aubergine erover. Bedek met de rest van de saus en verdeel de courgette erover.
  8. Verdeel de Griekse yoghurt over de courgette en bak de moussaka in ca. 25 min in het midden van de oven goudbruin en gaar.
  9. Garneer met de rest van de basilicum.
Gepubliceerd 11/5/2023
door Josephine
in de categorie Hoofdgerecht