We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Homemade tagliatelle met tomatensaus en parmezaanse kaas

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Meng de bloem met de eieren, olie(2 el per 2 pers) en zout (1/2tl per 2 pers) tot een soepel deeg. Wikkel het deeg in folie en laat een half uur rusten.
  2. Snipper ondertussen de sjalotten. Snijd de knoflook(1 teen per 2 pers) en salie(5 gr per 2 pers) fijn.
  3. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min.
  4. Voeg de knoflook en salie toe en bak nog 2 min. mee.
  5. Voeg de tomatenpuree toe en verwarm 1 min.
  6. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes. Voeg toe, zet het vuur laag en laat 15 min. koken.
  7. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  8. Bestuif het werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot een dikte van ca. 2 millimeter.
  9. Bestrooi het deeg met wat bloem en rol het deeg in de breedte op.
  10. Snijd de rol in plakjes van ca. 8 millimeter breed.
  11. Til de rolletjes op en laat ze al schuddend tussen je vingers door op het werkblad vallen. Herhaal deze stap tot alle rolletjes uitgerold zijn.
  12. Scheur de basilicumblaadjes(8gr per 2 pers) in kleinere stukken.
  13. Kook de pasta in ca. 1 min. gaar (al dente). Giet af en verdeel over de borden.
  14. Schep de saus over de pasta.
  15. Schaaf de parmezaanse kaas erover en garneer met de basilicum.

      

 

Gepubliceerd 28/2/2022
door Josephine
in de categorie Hoofdgerecht