We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Glutenvrije & vegetarische lasagne

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snipper de ui en snijd de knoflook(2 teentjes per 2 pers) fijn.
  3. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.
  4. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd in blokjes.
  5. Snijd de tomaten in blokjes.
  6. Verhit de olie in een hapjes pan.
  7. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. op middelhoog vuur.
  8. Voeg de champignons en paprika toe en bak 2 min. mee.
  9. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min.
  10. Voeg de tomatenblokjes en vegetarische rulstukjes toe en laat de bolognesesaus op laag vuur sudderen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  11. Maak ondertussen de bechamelsaus. Smelt op laag vuur de boter in een pan, voeg de melk toe, breng aan de kook en zet het vuur laag.
  12. Roer de maïzena met een beetje water tot een papje. Voeg het maïzenapapje beetje bij beetje aan de melk toe tot het de dikte van een gebonden roomsaus heeft (bechamel). Breng op smaak met peper en zout.
  13. Verdeel achtereenvolgens de helft van de bolognesesaus, de helft van de lasagnebladen en de helft van de bechamelsaus over de ovenschaal. Herhaal deze stap, je eindigt dus met een laag bechamelsaus. (Kies 1 grote schaal of 2 kleintjes)
  14. Bestrooi met de geraspte kaas en bak ca. 30-40 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
  15. Dek eventueel de lasagne af met aluminiumfolie als hij te bruin wordt.
Gepubliceerd 12/6/2023
door Josephine
in de categorie Hoofdgerecht