We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gezonde kapsalon met zoete aardappel en kip

Voor mijn winkelmandje

Een kapsalon die stukken gezonder is, maar toch lekker als fastfood weg hapt! 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Breng een pan met water aan de kook en snijd de zoete aardappel in partjes.
  3. Kook de aardappelpartjes 5 min voor. Giet af en laat goed uitlekken.
  4. Verdeel de aardappelpartjes over een, met bakpapier bekleedde, bakplaat en besprenkel met 1 el olie, peper en zout. Bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
  5. Snijd ondertussen de kip in reepjes en bestrooi deze met de shoarma kruiden.
  6. Verwarm een koekenpan voor met 1 el olie en bak de kip in ca. 5 min. gaar op hoog vuur.
  7. Snijd de peterselie(10gr per 2 pers) fijn en pers de knoflook(1 teentje per 2 pers) uit. Roer door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
  8. Verwarm de oven voor op de grillstand.
  9. Verdeel de zoete aardappel over een paar ovenschaaltjes.
  10. Verdeel vervolgens de kip en kaas erover.
  11. Zet de schaaltjes onder de gril tot de kaas gesmolten is.
  12. Haal de kapsalon uit de oven en verdeel de sla erover.
  13. Serveer met de knoflooksaus en eventueel sambal.

 

Gepubliceerd 17/10/2022
door Josephine
in de categorie Hoofdgerecht